top of page
Search

Μια νέα θεραπεία έφτασε! Μάθε τα πάντα για τη Μαδεροθεραπεία!



Στο Mathiou's Treatments, δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε και να αναζητούμε νέες θεραπείες που μπορούν να προσφέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες μας. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τη Μαδεροθεραπεία, τη νέα μας προσθήκη που έρχεται να κάνει τη διαφορά!

Η Μαδεροθεραπεία είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που χρησιμοποιεί ειδικά ξύλινα εργαλεία για να προσφέρει βαθιά χαλάρωση και εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εμφάνιση και την αίσθηση του σώματός σας.

Τι προσφέρει η Μαδεροθεραπεία:

- Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας: Βοηθά στην αποσυμφόρηση των λεμφαδένων και στην αποβολή τοξινών, μειώνοντας αισθητά την όψη της κυτταρίτιδας.
- Σύσφιξη του Δέρματος: Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, κάνοντας το δέρμα πιο σφιχτό και ελαστικό.
- Λιποδιάλυση: Ενισχύει την καύση του τοπικού λίπους και βοηθά στο να σχηματιστεί καλύτερα το σώμα σας.
- Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος: Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που κάνει το δέρμα να δείχνει πιο υγιές και λαμπερό.
- Ανακούφιση από το Στρες: Προσφέρει βαθιά χαλάρωση, μειώνοντας την ένταση των μυών και αφήνοντάς σας με μια αίσθηση ευεξίας.

Η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να είναι είτε 40, είτε 60 λεπτά, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στο Mathiou's Treatments, δίνουμε πάντα προτεραιότητα στο να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες, που θα σας κάνουν να νιώθετε και να δείχνετε καλύτερα.

Κλείστε το ραντεβού σας και ελάτε να δοκιμάσετε τη Μαδεροθεραπεία – μια εμπειρία που σίγουρα θα λατρέψετε!

Mathiou's Treatments
Έβανς 83 - 85, Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία: 2813 019 363 & 6976 257 325

Komentar


bottom of page