top of page
Search

Μια νέα συνεργασία για το Mathiou's Treatments και τον Θεατρικό Περίπλου!



Στηρίζοντας με συνέπεια τον πολιτισμό και την τέχνη του θεάτρου, το Mathiou’s Treatments προχωρά σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τον Θεατρικό Περίπλου, έναν από τους πιο καταξιωμένους και μακροβιότερους θιάσους της Ελλάδας!

Με πάνω από 36 χρόνια προσφοράς στον χώρο του θεάτρου, ο Θεατρικός Περίπλους συνεχίζει να εμπνέει και να προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές πολιτιστικής δημιουργίας. Στο πλαίσιο της θεατρικής του πορείας, ο Θεατρικός Περίπλους έχει δημιουργήσει την Κάρτα Φίλου, η οποία παρέχει στους κατόχους της προνομιακή πρόσβαση σε παραστάσεις, εκδηλώσεις και σπάνιο έντυπο υλικό του θιάσου. Οι κάτοχοι απολαμβάνουν, επίσης, δωρεάν εισιτήρια, προσκλήσεις σε ειδικές εκδηλώσεις και μοναδικές εκπτώσεις.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το Mathiou’s Treatments προσφέρει ειδική έκπτωση στους κατόχους της Κάρτας Φίλου, καθώς και στους σπουδαστές και το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου Θεάτρου του Θεατρικού Περίπλου. Αυτή η συνεργασία εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή μας στην πολιτιστική προσφορά του θιάσου και στο έργο του, το οποίο συμβάλλει δυναμικά στη διάδοση της θεατρικής τέχνης για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ενώ με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, εξακολουθούμε να προσφέρουμε μια εμπειρία ευεξίας που θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική φροντίδα και την ποιότητα των θεραπειών μας.


Μάθετε περισσότερα για τον Θεατρικό Περίπλου, αλλά και πως μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας Κάρτα Φίλου: https://www.theatrikosperiplous.gr/?page_id=1684


Κλείστε το δικό σας ραντεβού για τις θεραπείες μας στο 2813 019 363 & 6976 257 325.


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page